2.9.2015 22:22

Άγριος καβγάς με… γαλλικά στο Δημοτικό Συμβούλιο Χίου [ΒΙΝΤΕΟ]

Σε μία άνευ προηγουμένου κόντρα μεταξύ του δημοτικού συμβούλου Ηλία Κλεισσά και του αντιδημάρχου νότιας Χίου Ανδρέα Βεργίτση, εκτυλίχθηκε η καταγγελία του παρέδρου της Ελάτας ότι ο αντιδήμαρχος χρησιμοποιεί τα μηχανήματα του Δήμου για να διανοίξει αγροτικούς δρόμους «ημετέρων».

Όπως εξήγησε ο πάρεδρος του χωριού οι διανοίξεις γίνονται με κριτήρια ρουσφετολογικά χωρίς επί της ουσίας να λαμβάνονται υπόψη οι πραγματικές ανάγκες του βορειοανατολικού και βορειοδυτικού τμήματος του χωριού.

Λάδι στη φωτιά έριξε η τοποθέτηση του Ηλεία Κλεισσά που υπενθύμισε στον Ανδρέα Βεργίτση ότι δεν είναι η μοναδική φορά που το Δημοτικό Συμβούλιο λαμβάνει τέτοιου είδους καταγγελίες.

Άμεση υπήρξε η αντίδραση του αντιδημάρχου νότιας Χίου που σε έντονος ύφος απευθύνθηκε προς τον Η. Κλεισσά λεγοντάς του: «Προφανώς θυμάστε τις δικές σας ημέρες. Η εποχή που τα μηχανήματα του Δήμου δούλευαν για να μαζέψουν ψήφους για τους αντιδημάρχους πέρασε. Αντιπροσωπεύετε το παλιό, το διεφθαρμένο και αυτό που πέρασε».

Στο άκουσμα των συγκεκριμένων χαρακτηρισμών ο Η. Κλεισσάς ύψωσε ακόμα περισσότερο τους τόνους χαρακτηρίζοντας τον Α. Βεργίτση «Καραγκιόζη».

«Άντε ρε καραγκιόζη. Μάζεψε τα λόγια σου. Θα πεις εσύ εμένα διεφθαρμένο, γαϊδούρι», είπε ο κ. Κλεισσάς.

Πυροσβεστική υπήρξε η παρέμβαση του προέδρου του Σώματος Κλ. Χρύση που διέκοψε τη συνεδρίαση για 10 λεπτά προκειμένου τα πνεύματα να ηρεμήσουν. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ