11.12.2012 16:55

Αγκάλιασαν το τσάι της Προόδου

 
Ούτε η καταρρακτώδης βροχή το απόγευμα της Κυριακής ήταν ικανή να αποτρέψει τους Καλλιμασιώτες και τους φίλους του Εκπολιτιστικού Σωματείου Καλλιμασιάς «Η Πρόοδος»  να ανταμώσουν και με ένα ζεστό καφέ ή τσάι να ανταλλάξουν απόψεις και να «ζεστάνουν» σχέσεις στο καθιερωμένο πλέον ετήσιο ραντεβού στο ξενοδοχείο «Χανδρής».
Το ξενοδοχείο ήταν κατάμεστο και ο σύλλογος σίγουρα θα έμεινε ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου, αφού τα έσοδα της προχθεσινής βραδιάς θα διατεθούν για τα εργαστήρια του που τη φετινή χρονιά έχουν αυξηθεί τόσο σε αριθμό και είδος όσο και σε σύνολο «μαθητών».
Κάθε μέρα στο Εκπολιτιστικό Κέντρο Καλλιμασιάς μπαινοβγαίνουν παρακολουθώντας τα εργαστήρια χορωδίας, μουσικοκινητικά παιχνίδια, ζωγραφικής, ρυθμικής, παραδοσιακού χορού και κεραμικής, πάνω από πενήντα παιδιά με ότι αυτό συνεπάγεται για την προσφορά του συλλόγου στην εκμάθηση, στη διαπαιδαγώγηση και στη δημιουργική απασχόληση μικρών και μεγάλων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ