14.6.2012 12:10

«Αδιάβαστοι Δήμαρχος και καθηγητής»

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο Π. ΒΡΟΥΛΗΣ

Στην αντεπίθεση περνά ο πρώην δήμαρχος Χίου Π. Βρουλής καταγελώντας «στημένες» αναφορές της Οικονομικής Επιτροπής, μέσα από τις οποίες προκύπτει ότι ο ίδιος υπέγραψε συμφωνίες με το Αστικό ΚΤΕΛ για την μεταφορά μαθητών, και οι οποίες ζημίωσαν το Δήμο με χιλιάδες ευρώ.
Όπως υποστηρίζει μιλώντας στον «π» η συμφωνία με το Αστικό ΚΤΕΛ ουδέποτε αφορούσε σε μεταφορά μαθητών, αλλά αποκλειστικά στη μετακίνηση από και προς τα δημοτικά πάρκινγκ των πολιτών που επέλεγαν να σταθμεύουν σε αυτά. «Είναι πλέον διακριτή η κοινή προσπάθεια του κ. Λαμπρινούδη και του κ. Χαλλιορή να υποβαθμίζουν με κάθε αφορμή όλα όσα έπραξε η Δημοτική Αρχή της οποία ηγήθηκα. Αυτό όμως που συνέβη στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής είναι τουλάχιστον ατυχές και θα πρέπει να οργανωθούν ακόμη περισσότερο εάν επιθυμούν να βάλλουν ευθέως ενάντιων μου. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι η συμφωνία με τα ΚΤΕΛ που επικαλέστηκαν, και που ισχυρίζονται ότι ζημίωσε το Δήμο χιλιάδες ευρώ, ήταν συνέχεια των συμβάσεων που είχαν υπογράψει και οι παρελθούσες Δημοτικές Αρχές, όπως του κ. Μεννή,  με στόχο τη δωρεάν μεταφορά των δημοτών από και προς τα περιφερειακά παρκινγκ. Για λόγους που σχετίζονται με καθαρά γραφειοκρατικές διαδικασίες, η σύμβαση δεν υπογράφηκε, όμως ουδέποτε περιελάμβανε τη μετακίνηση μαθητών, αρμοδιότητα την οποία δεν είχαμε. Αναλογίζομαι πως ο κ. Χαλλιορής, καθηγητής στο επάγγελμα, κατάφερε να εμπλέξει ακόμη και το μαθητικό κόσμο στην προσπάθειά του, όταν θα έπρεπε να αποτελεί για τον ίδιο ζητούμενο  η μεταφορά των μαθητών», αναφέρει ο πρώην δήμαρχος, καταλήγοντας στο ότι οι ενέργειες του Αστικού ΚΤΕΛ δεν βαραίνουν κατ’ ανάγκη και το Δήμο Χίου. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ