1.12.2015 15:56

ΑΔΕΔΥ Χίου: "Δεν καταθέτουμε τα όπλα" [ΒΙΝΤΕΟ]

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή των εργαζόμενων στην απεργιακή κινητοποίηση ώστε να δοθεί η απάντηση  στην κυβέρνηση ότι δεν καταθέτουν τα όπλα αλλά αντιδρούν στην επίθεση που εξαπολύει η κυβέρνηση με τον αντιλαϊκό προϋπολογισμό και τις ανατροπές στην Κοινωνική Ασφάλιση απηύθυναν ο πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Γ. Αμπαζής και ο αντιπρόεδρος, Π. Νικήτας.

«Καλούμε όλο τον εργαζόμενο λαό, τους ασφαλισμένους όλων των ταμείων και τους ανασφάλιστους, σε κοινό αγώνα για να αποτρέψουμε το προμελετημένο έγκλημα που σχεδιάζουν κεφάλαιο – κυβέρνηση - ΕΕ σε βάρος της κοινωνικής ασφάλισης.», τόνισε ο Γ. Αμπαζής.

«Η μόνη απάντηση είναι ο ταξικός αγώνας ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα για λογαριασμό του κεφαλαίου, η καθολική συμμετοχή στην απεργία μεθαύριο Πέμπτη και στα απεργιακά συλλαλητήρια εκείνων που συνεχίζουν να αγωνίζονται» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νικήτας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ