23.5.2013 15:17

90 χρόνια Ερυθρός Σταυρός στη Χίο

Τη μεγάλη του προσφορά, στην ειρήνη και στον πόλεμο, τιμά το τοπικό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού με την πανηγυρική εκδήλωση που διοργανώνει την προσεχή Τετάρτη 29 Μαΐου.
Η εκδήλωση φέρει τίτλο «90 χρόνια προσφοράς Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Περιφερειακού Τμήματος Χίου» και πραγματοποιείται στην αίθουσα Συνεδρίων του Ομηρείου στις 19.00, με ελεύθερη είσοδο και την αρωγή στη διοργάνωση, από την Περιφερειακή Ενότητα και Δήμο Χίου.
Θα μιλήσει η κ. Ελένη Δρυ πρόεδρος του Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Πειραιώς με θέμα «Εθελοντισμός στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, εμπειρίες και βιώματα», ενώ ο ιατρός-ρευματολόγος και δρας Ιστορίας της Ιατρικής Ανδρέας Μιχαηλίδης, θα αναπτύξει το θέμα «Η παρουσία του Ε.Ε.Σ. στην περίθαλψη των θυμάτων του σεισμού το 1881».
Παράλληλα θα λειτουργήσει στο χώρο και συγκεκριμένα στο μεγάλο διάδρομο του δευτέρου ορόφου του Πνευματικού Κέντρου, όπου και η αίθουσα, φωτογραφική έκθεση με θέμα την ενενηντάχρονη γόνιμη πορεία του χιακού τμήματος, από το πλούσιο αρχειακό υλικό που διαθέτει.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ