24.1.2014 10:18

50 χρόνια Γυμνάσιο Βολισσού

H αναβίωση του παλιού εθίμου μεταφοράς της εικόνας των Τριών Ιεραρχών, έργο του Βολισσιανού αγιογράφου Μιχ. Αναγνώστη Οικονόμου, με χρονολογία 1898, συνοδεία της Φιλαρμονικής της 96 ΑΔΤΕ, κορυφώνει τις εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια του Γυμνασίου – Λυκείου Βολισσού «Μιχ. Παπαμαύρου».
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
Τετάρτη 29 Ιανουαρίου
16.45: Αναβίωση του παλιού εθίμου μεταφοράς της Εικόνας των Τριών Ιεραρχών από το Σχολείο στην Εκκλησία, με πομπή στην οποία θα προεξάρχει ο Σεβ. Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος. Συμμετέχει η Φιλαρμονική της 96 ΑΔΤΕ.
17.00: Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ι. Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος Χριστού Βολισσού και στη συνέχεια κοπή της πίττας του Συλλόγου Γονέων.
Πέμπτη 30 Ιανουαρίου
Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα τελεστεί μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όλων των κεκοιμημένων εκπαιδευτικών, μαθητών και ευεργετών του σχολείου.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται
Στη διάρκεια του 2014 προγραμματίζονται και άλλες εκδηλώσεις όπως έκδοση λευκώματος, δημιουργία DVD, θεατρική παράσταση, έκθεση καλλιτεχνικής δημιουργίας παλιότερων και νεότερων μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου κ.α.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ