12.6.2013 11:04

3ο Φεστιβάλ αντιρατσισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης

Την Παρασκευή 14/6 και Σάββατο 15/6 διοργανώνεται το 3ο αντιρατσιστικό φεστιβάλ στον Δημοτικό κήπο Χίου με πρωτοβουλία της συλλογικότητας «ΛΑΘΡΑ;» και την συμμετοχή του Κοινωνικού Ιατρείου, της Πρωτοβουλίας Καρραδείου, της Φωτογραφικής Λέσχης Χίου  και του Εργαστηρίου του ΔΗΠΕΘΕ Β. Αιγαίου.

"Στην εποχή της κρίσης και της καταπάτησης των ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων όπου όλοι είμαστε ευάλωτοι, είναι σημαντικό για τον καθένα να υψώσει την φωνή του απέναντι στο φόβο που γεννά η ανέχεια και η άγνοια. Εμείς από την πλευρά μας πιστεύουμε πως «το πρόβλημα δεν είναι οι άνθρωποι αλλά το μίσος …»

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ, του παιδότοπου και οι συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις παρατίθενται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του «ΛΑΘΡΑ;» http://www.lathra.gr/index.php/festival/467-3d-anti-racist-festival-program", αναφέρει σε ανακοινωση η ΛΑΘΡΑ;

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ