17.10.2016 15:41

32ος ο Αντώνης Κοτσακάς στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Στην 32η θέση φαίνεται να εκλέγεται ο Αντώνης Κοτσακάς στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ παρότι, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα "προκρίθηκαν" τα στελέχη εκείνα και οι υπουργοί που βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα στο μάτι του κυκλώνα, (βλ. Τσακαλώτος, Φίλης, Πολάκης κλ.π.)

Ο Αντώνης Κοτσακάς με 548 ψήφους βρίσκεται σε πολύ καλή θέση ξεπερνώντας και με διαφορά τον διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού Δημήτρη Τζανακόπουλος (40ος), τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη (εξελέγη 79ος) και πολλά άλλα πρωτοκλασατα στελεχη του κόμματος. 

 

Την πρωτιά φαίνεται να κατακτά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην ψηφοφορία για τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ η καταμέτρηση των ψήφων συνεχίζεται. Εντύπωση προκαλεί όμως η δεύτερη θέση του Νίκου Φίλη ο οποίος  ήταν μόλις 53ος στο προηγούμενο συνέδριο. Ο Νίκος Βούτσης είναι στην τρίτη θέση, από την 9η που ήταν το 2013. Στους σταθερούς είναι ο Νίκος Παππάς, (8ος από 6ος), η Ρένα Δούρου που κατετάγη ένατη από δέκατη, ο Νάσος Ηλιόπουλος (11ος από 8ος), ο Δημήτρης Παπαδημούλης (15ος και τότε και τώρα), η Θεανώ Φωτίου (25η από 27η) και η Τασία Χριστοδουλοπούλου (39η από 38η). Προς τα κάτω κινήθηκαν, πέραν του Γιάννη Δραγασάκη που έχασε την πρωτιά και κατετάγη πέμπτος, ο Δημήτρης Βίτσας (από 6ος πήγε 16ος), ο υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς 74ος από 12ος, ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τζανακόπουλος (40ος από 22ος), ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης (από 35ος εξελέγη 79ος).

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ