20.3.2012 16:25

300.000 ευρώ για τα μαθητικά δρομολόγια

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥΧΩΝ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Β. Αιγαίου, Ν. Γιακαλή στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη είχαν σήμερα το πρωί οι ιδιοκτήτες λεωφορείων και ΤΑΧΙ που εξέθεσαν το πρόβλημα τους απειλώντας ότι θα τον εμποδίσουν να φύγει από το νησί αν δεν πληρωθούν.
Εδώ και είκοσι μέρες είχαν κατατεθεί τα χρήματα και δεν μπορούσαν να εκταμιευθούν επειδή δεν έδινε τη σχετική εντολή η υπηρεσία διαχειριστικού ελέγχου του δημοσίου. Για την υπηρεσία διαχειριστικού ελέγχου το παραπάνω ποσό έπρεπε να έχει συμπεριληφθεί στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας για το 2011, πράγμα που ήταν αδύνατο, αφού το ποσό κατατέθηκε μόλις πριν λίγες μέρες. Τελικά ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία του περιφερειάρχη με τον αρμόδιο υφυπουργό Π. Κουκουλόπουλο πήραν τη διαβεβαίωση ότι τις επόμενες μέρες με υπουργική απόφαση τα χρήματα θα μπορούν να εκταμιευθούν. Για τα μαθητικά δρομολόγια οφείλονται ακόμη στους επαγγελματίες 500.000 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ