23.1.2015 17:45

3 σε ένα από το ΑΡΤΙΟΝ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ – ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ –ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΄΄ΑΡΤΙΟΝ΄΄θα πραγματοποιήσει την ετήσια γενική του συνέλευση , παράλληλα με την κοπή της πίττας του την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στις 8μ.μ. στο ξενοδοχείο ΄΄ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ΄΄.

Η βραδιά θα πλαισιωθεί με μουσική και φυσικά τραγούδι από την παρέα μας.

Στο ακορντεόν η Βέρα Μαυρίκη και ο Μπάμπης Κοιλιάρης στην κιθάρα και το μπουζούκι. Ελάτε να συμπληρώσετε τη μουσική συντροφιά μας, να τραγουδήσουμε όλοι μαζί τα τραγούδια της παρέας(δεχόμαστε και παραγγελιές) , να ανταλλάξουμε απόψεις για τη δράση του συλλόγου μας και να περάσουμε μιαν όμορφη βραδιά. Εάν διαθέτετε και παίζετε κάποιο μουσικό όργανο , φέρτε το μαζί σας για να συμπληρώσει την ΄΄ορχήστρα ΄΄ μας. Εάν τραγουδάτε ακόμη καλύτερα.

Το ατμοσφαιρικό περιβάλλον και το προσωπικό του ξενοδοχείου θα φροντίσουν να κάνουν τη βραδιά μας ακόμη πιο απολαυστική. Καθόσον δεν θα υπάρξει καθορισμένη είσοδος, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό ,το σνακ ή το φαγητό της αρεσκείας σας, στο βαλάντιο που διαθέτετε. Αρκεί μόνο να οργανώσετε τη συντροφιά σας και να κλείσετε θέσεις έγκαιρα στο τηλέφωνο του ξενοδοχείου 22710 -44740.

Θα είναι ιδιαίτερη χαρά μας να έχουμε κοντά μας τα μέλη, τους παλιούς και νέους φίλους μας.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ