7.3.2013 17:11

100- 100 οι Χιώτες της Κηφισιάς

Λέγεται ότι οι Χιώτες πάνε δύο-δύο, αλλά στις τελευταίες εκδηλώσεις τους, μάλλον πάνε… 100-100 ! Την Κυριακή,  03-03-13, οι Χιώτες και οι φίλοι τους, πραγματοποίησαν  τη συνεστίαση τους στην Κηφισιά, στο γνωστό THE OLD TIMES.

Ο Σύλλογος πραγματοποίησε την εκδήλωση, με στόχο να συγκεντρώσει λεφτά για να καλύψει τις ανάγκες φοιτητή και να μην εγκαταλείψει τις σπουδές του.

Στον απολογισμό της προέδρου για το έργο του Συλλόγου τα λίγα χρόνια που λειτουργεί, ανέφερε περιληπτικά τις διάφορες χορηγίες τους:  στην εκκλησία της Αγίας Μαρκέλλας στην κάτω Κηφισιά, στον πατέρα Αντώνιο της Κιβωτού, στον Μητροπολίτη Χίου για το φιλανθρωπικό του έργο και σε οικογένειες με σοβαρά προβλήματα οικονομικά.  

Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή, οικογενειακή, με πολύ κέφι και χορό. Όλοι έφυγαν κατενθουσιασμένοι και περιμένουν τις νέες εκδηλώσεις.  

Ο Σύλλογος σε σχετική ανακοίνωση ευχαριστεί θερμά, όλους όσους  με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των στόχων του.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ