21.12.2023 15:12

Σε νέα ιδιόκτητα γραφεία η Piraeus Marine Services S.A.

Την Τρίτη 19.12.2023, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στον Πειραιά, τα εγκαίνια των καινούριων ιδιόκτητων γραφείων της εταιρίας Piraeus Marine Services S.A. 

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τον αγιασμό των νέων γραφείων τον οποίο τέλεσε ο πατέρας Ανδρέας, εκ του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πειραιά.

Ακολούθως έλαβε το λόγο ο Πρόεδρος και ιδρυτής της PMS S.A., κος Μάρκος Τριπολίτης και μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες του σε όλους τους παρευρισκόμενους. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, «στο οποίο οφείλεται το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας μας», όπως χαρακτηριστικά τόνισε. 

Τέλος, σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, φίλοι μεταξύ φίλων, έκλεισε η όλη εκδήλωση με ένα cocktail reception, δίνοντας τη δυνατότητα στους καλεσμένους που παρευρέθηκαν να ξεναγηθούν και να περιηγηθούν στους χώρους των νέων γραφείων της εταιρείας.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ