27.6.2023 19:49

ΠΕΣ ΝΑΤ - Τι είχες ναυτεργάτη, τι είχα πάντα

Το Δ.Σ της ΠΕΣ ΝΑΤ, μετά την ανάρτηση στα ΜΜΕ των ονομάτων για τα στελέχη της νέα Κυβέρνησης, δεν μπορέσαμε να μην ξεχωρίσουμε και να αναφερθούμε στον νέο Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κύριο Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη που στην προηγουμένη θητεία του στο ίδιο υπουργείο από το 2013 έως το 2015, ήταν αυτός που πέταξε έξω από το Άρθρο 32 : Εκπτώσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, (Κατηγορίες Προσώπων που δικαιούνται Έκπτωση στους Ναύλους των Ακτοπλοϊκών Πλοίων), με το Φ.Ε.Κ (Φύλλο Ελληνικής Κυβέρνησης) Τεύχος Δεύτερο, Αριθμό Φύλλου 1728 της 15 Ιουλίου 2013, τους Συνταξιούχους του ΝΑΤ!!

Ναι, σωστά διαβάσατε, δεν είναι οφθαλμαπάτη!!, Το «Μεγάλο» ευχαριστώ του υπουργού για τους απόμαχους της αρμύρας, για τους στυλοβάτες της Ελληνικής Οικονομίας, για αυτούς που πήραν στις πλάτες τους το βάρος των μνημονίων κατακρεουργώντας τις συντάξεις τους, σε αυτούς που μέσα σε μια νύκτα το 2012 επι συγκυβέρνησης Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ έκοψαν 7% από την σύνταξή τους, και πολλά άλλα γνωστά σε όλους μας κατά την περίοδο των μνημονίων!!

Για το αληθές του λόγου μας, συνημμένα στέλνουμε την απόφαση του υπουργού.

Φυσικά, από την ημέρα της απόφασης του «Φιλοναυτεργάτη» υπουργού, ήταν πλέον στο «χέρι» των ακτοπλοϊκών εταιρειών να συνεχίσουν εθελοντικά στην έκπτωση από 30% ~ 50% των εισιτηρίων στους απόμαχους της αρμύρας.

Και όσον αφορά το νησί μας, οι ακτοπλοϊκές εταιρείας συνεχίζουν την έκπτωση του 30%.

Από τον νέο υπουργό δεν περιμένουμε κάτι θετικό τόσο για τους Μάχιμους όσο και για τους απόμαχους, θα συνεχίσει κι αυτός πιστά το φιλοεφοπλιστικό έργο του όπως και οι προηγούμενοι υπουργοί.

Επ΄ευκαιρίας, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα τους, τόσο στον κύριο Νότη Μηταράκη από την θέση του υπουργού προστασίας του πολίτη, με την ευχή ότι θα προσέχει πραγματικά τον πολίτη, και στην κυρία Λίνα Μενδώνη, υπουργό Πολιτισμού.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ