15.2.2022 19:39

Οινούσσες- Ένα βήμα πιο κοντά στη Σχολή Σωστικών Μέσων

ΑΕΝ Οινουσσών - Φωτογραφικό αρχείο Πολίτη.

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την υλοποίηση της Σχολής Σωστικών και Πυροσβεστικών Μέσων πραγματοποιήθηκε σήμερα με την εκ μέρους του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη υπογραφή της Απόφασης συγκρότησης της έκτακτης Επιτροπής Σύνταξης των τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια του τεχνικού κι εκπαιδευτικού εξοπλισμού για την Σχολή.

Έργο της Επιτροπής είναι η σύνταξη κι οριστικοποίηση των προδιαγραφών όλου εκείνου του εξοπλισμού, που θα απαιτηθεί για την εκπαίδευση και τις εξετάσεις των ναυτικών αναφορικά με τα σωστικά μέσα.

Στην επιτροπή συμμετέχει ως τακτικό μέλος και ο Δ/ντης Σπουδών της ΑΕΝ Οινουσσών cpt Κώστας Πασσάς.

"Ευχόμαστε καλή επιτυχία και ταχεία ολοκλήρωση των διαδικασιών για να προχωρήσει και η προμήθεια του εξοπλισμού. Ευχαριστούμε θερμά τον Υπ. Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, ο οποίος τηρεί με ταχύτητα και συνέπεια τις δεσμεύσεις του, αλλά και τον Γεν. Γραμματέα κ. Μανώλη Κουτουλάκη, ο οποίος επιδεικνύει μέγιστο ενδιαφέρον και παραδίδει καθημερινά έργο στην προσέγγιση του στόχου της Σχολής Σωστικών", ανέφερε ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ