Ναυτιλία

19/11/18 14:06

τελ. ενημ.: 19/11/18 16:56

Οι σπουδαστές των ΑΕΝ Χίου & Οινουσσών συμμετείχαν στην ενημερωτική συνάντηση για το Πρόγραμμα “Tsakos Cadets Steps”

Ενημερωτική συνάντηση  σχετικά με τις τελευταίες δράσεις και παροχές του Ομίλου Τσάκος στους Ναυτικούς του, όπως αυτές ανακοινώθηκαν κατά το πρόσφατο Officers’ Forum στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου στην Αθήνα,  πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στις εγκαταστάσεις του Κοινωφελούς Ιδρύματος  «Μαρία Τσάκος». Στη συνάντηση συμμετείχαν σπουδαστές των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού Χίου και Οινουσσών.

Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν  για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ομίλου “Tsakos Cadets Steps”, στο οποίο οι σπουδαστές Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού εξελίσσουν τις γνώσεις τους σε θέματα που αφορούν τη σύγχρονη Ναυτιλία και είναι απαραίτητες στον σημερινό Αξιωματικό Ε.Ν. Επίσης, παρουσιάστηκαν τα πλεονεκτήματα συμμετοχής στο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης του Ομίλου Τσάκου και Συνεργατών, το οποίο αφορά ναυτικούς, συνεργάτες και μέλη εταιρειών, που έχουν έμπρακτη επαγγελματική σχέση με τον Όμιλο, όπως επίσης και των τελευταίων πρωτοποριακών παροχών του Ομίλου προς τους Ναυτικούς και τις Οικογένειές τους. 

Στην ενημερωτική συνάντηση  παρευρέθησαν επίσης εν ενεργεία Πλοίαρχοι και Μηχανικοί του Ομίλου, οι οποίοι με τη σειρά τους αντάλλαξαν απόψεις και απορίες με τα μελλοντικά στελέχη του Ομίλου σε μία συνάντηση με διαδραστικό χαρακτήρα. Δόθηκε ακόμη, η δυνατότητα περαιτέρω γνωριμίας μεταξύ των σπουδαστών και σύσφιξης σχέσεων.

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση