24.10.2022 11:22

Ναυτιλιακές διεκπεραιώσεις για Έλληνες ναυτικούς από την CAP Maritime Services

Η CAP Maritime Services είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στο κέντρο του Πειραιά, στην οδό Σωτήρος Διός 6, με στελέχη που διαθέτουν περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της Ναυτιλίας και με καταγωγή από το ναυτικό νησί της Χίου. Σκοπός μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των ναυτικών και των ναυτιλιακών εταιρειών, με υπευθυνότητα, συνέπεια και αξιοπιστία, παρέχοντας υψηλού επιπέδου, σύγχρονες και καινοτόμες υπηρεσίες και δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με το δίκτυο πελατών και συνεργατών μας.

Η CAP Maritime Services δραστηριοποιείται στον τομέα των πληρωμάτων πλοίων, στις Ναυτιλιακές Διεκπεραιώσεις για τα πιστοποιητικά των Ελλήνων ναυτικών καθώς και στην πρακτόρευση πλοίων στα λιμάνια της Σρι Λάνκα και της Χίου. Μια από τις βασικές μας επιδιώξεις αποτελεί η άμεση, ολοκληρωμένη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση Ελλήνων ναυτικών εντός και εκτός Αττικής, που χαρακτηρίζεται από εγκυρότητα και διαφάνεια και περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών. Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε ναυτιλιακές εργασίες που σχετίζονται με:

  • Έκδοση και ανανέωση Ναυτικών Φυλλαδίων
  • Έκδοση και ανανέωση Διπλωμάτων
  • Επικύρωση και εξαγορά Θαλάσσιας Υπηρεσίας, 
  • Εγγραφές στο ΚΕΣΕΝ 
  • Έκδοση και ανανέωση Σωστικών

Μένοντας πιστοί στην υπόσχεσή μας οι Ναυτιλιακές Διεκπεραιώσεις να γίνονται ακόμα πιο εύκολη υπόθεση για τους Έλληνες ναυτικούς σχεδιάζουμε, για τη νέα χρονιά, την επέκταση της παροχής των υπηρεσιών μας στην επαρχία. Κινητήριος δύναμη αλλά και έμπνευσή μας για τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας αποτελεί ο σεβασμός και η βαθιά εκτίμηση στην πολύτιμη συνεισφορά των Ελλήνων ναυτικών στην ανάπτυξη της παγκόσμιας Ναυτιλίας.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email στα 210-4171500, crew@capmaritime.gr και www.capmaritime.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ