1.3.2021 8:23

Ξεκινάει από το Σάββατο η ακτοπλοϊκή σύνδεση Χίου- Θεσσαλονίκης

Από το Σάββατο (6/3) ξεκινάει η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Χίου με τη Θεσσαλονίκη που θα πραγματοποιείται με το Blue Star Chios μία φορά την εβδομάδα για το χρονικό διάστημα από 1/3/3021 έως 16/6/2021 και από 06 Σεπτεμβρίου 2021 έως και 31 Δεκεμβρίου 2021.

Τα πλοία BLUE STAR MYCONOS ή BLUE STAR CHIOS, θα εξυπηρετούν τη γραμμή από Βαθύ για Χίο-Μυτιλήνη-Λήμνο-Θεσσαλονίκη (και επιστροφή), με ένα δρομολόγιο την εβδομάδα, ως τμήμα του δρομολογίου από Πειραιά προς Σύρο-Μύκονο-Εύδηλο-Φούρνους & Καρλόβασι, ως ακολούθως:

• Κάθε Σάββατο στη 01:15 από Βαθύ για Χίο, Μυτιλήνη, Λήμνο, Θεσσαλονίκη (έναρξη δρομολογίου κάθε Παρασκευή 15:00 από Πειραιά μέσω Σύρου, Μυκόνου, Ευδήλου, Φούρνων και Καρλοβασίου).

• Κάθε Σάββατο στις 21:00 από Θεσσαλονίκη για Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, Βαθύ (τερματισμός δρομολογίου στον Πειραιά, μέσω Καρλοβασίου, Φούρνων, Ευδήλου, Μυκόνου και Σύρου).

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ