8.2.2021 16:24

Κοπή πίτας για τη Ναυτιλιακή Λέσχη Χίων

Από αριστερά προς τα δεξιά απεικονίζονται οι: Παναγιώτης Καμαράδος (μέλος του ΔΣ), Μάκης Κασμάς(αντιπρόεδρος του ΔΣ), Αντώνης Πιτσιλός (πρόεδρος του ΔΣ), Μαρία Τριπολίτη (ειδική γραμματέας του ΔΣ), Πατήρ Δημήτριος Μπαλκανάς, Νικόλαος Κακαλής (Γεν. Γραμματέας του ΔΣ)

Η Εκδήλωση Κοπής Πίτας 2021 της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 05 Φεβρουαρίου 2021, στα γραφεία της Λέσχης, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας λόγω της πανδημίας Covid-19.

Τα Μέλη και οι Φίλοι της Λέσχης συντονίστηκαν για πρώτη φορά σε μία διαδικτυακή σύνδεση, μέσω της σελίδας facebook της Λέσχης (https://www.facebook.com/chiosmarineclub/live/) και παρακολούθησαν την εκδήλωση μέσα σε ένα κλίμα πρωτόγνωρο και ασυνήθιστο για τα δεδομένα της Λέσχης.

Την πίτα ευλόγησε ο Πατήρ Δημήτριος Μπαλκανάς, παρουσία του Προέδρου Καπτ. Αντώνη Πιτσιλού και των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το φλουρί της πίτας κέρδισε ο Αντιπρόεδρος της Λέσχης κος Μάκης Κασμάς. Στην συνέχεια έγινε κλήρωση ανάμεσα στα Μέλη μας, για 2 δωροεπιταγές των 150 ευρώ η κάθε μία, με πρώτο τυχερό τον κο Λω Ιωάννη του Γεωργίου και δεύτερο τυχερό τον κο Ζανάρα Δαμιανό. 

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ. της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων ευχαρίστησαν όλους όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση, ευχόμενοι μια Χαρούμενη, Δημιουργική Χρονιά γεμάτη Υγεία και Πρόοδο!

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ