30.3.2023 14:58

Η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων στην αίθουσα΄΄ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΜΑΣΙΑΣ ΡΕΣΤΗΣ΄΄της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς. Τα παρευρισκόμενα Μέλη ενημερώθηκαν για τις Δράσεις - Πεπραγμένα  του Σωματείου για το έτος που πέρασε. Ο Πρόεδρος της Λέσχης Καπτ. Αντώνης Πιτσιλός απηύθυνε χαιρετισμό και κατόπιν παρουσίασε τον Διοικητικό απολογισμό ενώ ο Ταμίας Κος Παναγιώτης Καμαράδος παρουσίασε τον Οικονομικό απολογισμό. Και τα δύο εγκρίθηκαν ομόφωνα από τους συμμετέχοντες. 

Κατόπιν συζητήθηκαν προτάσεις για τις επικείμενες δράσεις της Λέσχης καθώς επίσης συζητήθηκαν οι προοπτικές βελτίωσης στην οργάνωση των διαφόρων εκδηλώσεων/ομιλιών και γενικότερα οι τρόποι εξέλιξης του Σωματείου. 

O Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούν θερμά όλα τα Μέλη που εξακολουθούν να στηρίζουν την Λέσχη και φυσικά όλους τους συμμετέχοντες με την παρουσία τους, στην Τακτική Γενική Συνέλευση 2023.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ