7.2.2024 14:42

Η νέα γενιά των καπετάνιων έκοψε την πίτα της με ευχές για καλές θάλασσες – Βίντεο

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το πρωί της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου, η ΑΕΝ Πλοιάρχων Οινουσσών, παρουσία του Δημάρχου του νησιού Γιώργου Δανιήλ, αντιδημαρχών, του Διοικήτη Δημήτρη Κλουμάση, του ιερέα του νησιού π. Ιωάννη Κατσούνη, του εκπαιδευτικού προσωπικού καθώς και των σπουδαστών.

Δημοσιεύτηκε από Εφημερίδα Πολίτης στις Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2024

Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Γιώργος Δανιήλ, εξέφρασε την υπερηφάνειά του για την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, λέγοντας ότι πρόκειται για μία φημισμένη σχολή, η οποία αποσπά τα καλύτερα σχόλια ακόμα και σε επίπεδο Υπουργείου Ναυτιλίας.

Από την πλευρά του ο π. Ιωάννης Κατσούνης που ευλόγησε την πίτα μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη Χίου Μάρκου καθώς και τις ευχές του για την έναρξη της εξεταστικής περιόδου.

Τέλος ο διοικητής της ΑΕΝ Οινουσσών Δημήτρης Κλουμάσης, ευχήθηκε στη νέα γενιά των πλοιάρχων καλά ταξίδια καθώς και καλή επιτυχία στην εξεταστική περίοδο.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ