21.7.2023 12:21

Η ΑΕΝ Χίου ζητά 150 πρωτοετείς σπουδαστές – Βίντεο

Η ΑΕΝ Χίου ζητά 150 πρωτοετείς σπουδαστές – Βίντεο

Την προσδοκία του ότι η ελάχιστη βάση εισαγωγής δεν θα σταθεί εμπόδιο στην πλήρωση των 150 θέσεων πρωτοετών σπουδαστών που έχει ζητήσει η ΑΕΝ Χίου για το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος, κατέθεσε μέσα από σημερινές του δηλώσεις στον «Π» ο διοικητής της σχολής Γιάννης Μάργαρης.

Όπως ανέφερε πέρυσι η ΑΕΝ παρότι είχε ζητήσει 130 σπουδαστές, τελικά κατάφερε να πάρει μόνο τους 95 εξαιτίας του μέτρου της ελάχιστης βάσης εισαγωγής.

«Φέτος ζητήσαμε 150 πρωτοετείς σε μία προσπάθεια να ισχυροποιήσουμε την Ακαδημία μας σε ανθρώπινο δυναμικό», ανέφερε ο ίδιος.

Παράλληλα με τα παραπάνω, σε εξέλιξη μέχρι και τις 6 Αυγούστου είναι η διαδικασία πρόσληψης καθηγητών για την επόμενο 2ετία, δηλαδή μέχρι και το 2025.

Όπως δήλωσε ο κ. Μάργαρης η ΑΕΝ Μηχανικών Χίου θα προσλάβει 22 καθηγητές και συγκεκριμένα 15 επιστημονικούς συνεργάτες και 7 εργαστηριακούς.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ