15.3.2018 11:25

Εξ αποστάσεως διεκπεραιώσεις εργασιών για τους ναυτικούς της περιφέρειας από τη Sailor’s Home

Ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα στον Πειραιά έρχεται να αναβαθμίσει τον τομέα παροχής υπηρεσιών προς τους σύγχρονους Έλληνες ναυτικούς. Πρόκειται για την εταιρεία ναυτικών εργασιών Sailor’sHome η οποία δημιουργήθηκε από μία ομάδα δοκιμασμένων και έμπειρων στελεχών στον χώρο της Ναυτιλίας, με στόχο την προσφορά ενός διευρυμένου κύκλου υπηρεσιών σε όλες τις ειδικότητες των ναυτικών. Η εταιρεία αναλαμβάνει με φερεγγυότητα το σύνολο των εργασιών, ώστε τα απαιτούμενα έγγραφα και πιστοποιητικά όλων των κατηγοριών των ναυτικών να είναι πάντα σε ισχύ και επικαιροποιημένα.

Η εταιρεία πρωτοπορεί και διακρίνεται για μια σειρά συγκριτικά πλεονεκτήματα, όπως η ταχύτητα στη διεκπεραίωση των ναυτικών εργασιών, η εξ αποστάσεως ανάληψη και αντιμετώπιση εργασιών που εξυπηρετούν ναυτικούς εντός και εκτός Αθηνών και η πολύχρονη εμπειρία των στελεχών της.

Η Sailor’sHome στεγάζεται σε σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις, με εύκολη πρόσβαση, στο κέντρο του Πειραιά.Έχει την έδρα της στην καρδιά του ναυτιλιακού κόσμου, στη συμβολή των οδών Φιλελλήνων και Νοταρά 135.

Οι άνθρωποι που τη διευθύνουν δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην προσωπική επαφή και άμεση επικοινωνία με τους ανθρώπους της θάλασσας. Αναλαμβάνουν το στοίχημα να εγκαταστήσουν και να παγιώσουν μία νέα σχέση με τον σύγχρονο ναυτικό με απόλυτη σοβαρότητα και ευθύνη, σε μια δύσκολη εποχή, όπου η αξιοπιστία και το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν ίσως το μόνο διαβατήριο στην καθιέρωση.Σε ένα τέτοιο πλαίσιο η Sailor’sHomeδεν περιορίζεται μόνον στο εμπορικό κομμάτι. Στο άμεσο μέλλον πρόκειται να ανακοινωθούν πρωτοβουλίες και συνεργασίες με στόχο την όσο το δυνατόν περισσότερο ανθρωποκεντρική αντιμετώπιση και προσανατολισμό των εργασιών και υπηρεσιών, προς όφελος της πρώτης γραμμής των ανθρώπων που υπηρέτησαν και υπηρετούν την ελληνική ναυτιλία. Μία πρώτη συνάντηση γνωριμίας με στελέχη της ναυτιλίας, αλλά και φορείς και εκπροσώπους του πολιτικού και ακαδημαϊκού κόσμου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσεχώς στα γραφεία της εταιρείας. 

Για περισσότερες πληροφορίες, http://www.sailorshome.gr/

 

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ