15.3.2018 11:17

Εύσημα στη SAILOR’ HOME για τις αξιόπιστες και εξειδικευμένες υπηρεσίες προς τους Έλληνες ναυτικούς

Παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και πλήθους κόσμου η συνάντηση γνωριμίας στα γραφεία της εταιρείας στον Πειραιά.

Παρουσία του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, σημαντικών προσωπικοτήτων από τον χώρο της ναυτιλίας, της δημοσιογραφίας, εξεχόντων πανεπιστημιακών και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του κύκλου εργασιών της εταιρείας ναυτιλιακών διεκπεραιώσεων SAILOR’SHOME στον Πειραιά. Τις ιδιαίτερα προσεγμένες εγκαταστάσεις της εταιρείας, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Νοταρά 135 και Φιλελλήνων, επισκέφθηκαν και γνώρισαν το βράδυ της 22ας Φεβρουαρίου εκατοντάδες ναυτικοί με τις οικογένειές τους, πρόεδροι ομίλων και ενώσεων νησιών και στελέχη μεγάλων ναυτιλιακών εταιρειών.

Ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής εξήρε το μέγεθος της προσπάθειας και την συνεισφορά της εταιρείας στη βελτίωση των προοπτικών της ναυτιλίας και ευχήθηκε στους ιδιοκτήτες και στους εργαζόμενους της SAILOR’SHOME κάθε λαμπρή συνέχεια. Μίλησε για τη σημασία και τη δυναμική της προσπάθειας, ενημερώθηκε για τον κύκλο εργασιών και είχε εγκάρδια συνάντηση με τους επικεφαλής και τα στελέχη της εταιρείας.

 «Μεγάλη τιμή για τον Πειραιά» χαρακτήρισε την εταιρεία ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Γιώργος Δαβάκης, ο οποίος και τόνισε ότι ο δήμος θα σταθεί αρωγός στα επόμενα βήματα καθώς συνεισφέρουν στην ουσιαστική υποστήριξη των ανθρώπων που εργάζονται στον χώρο της  ναυτιλίας.

Η εκδήλωση, την οποία συντόνισε η δημοσιογράφος Νατάσα Σπαγαδώρου, ξεκίνησε με την παρουσίαση του κύκλου εργασιών της εταιρείας. Η SAILOR’SHOME δημιουργήθηκε από μία ομάδα δοκιμασμένων και έμπειρων στελεχών στον χώρο της Ναυτιλίας, με στόχο την προσφορά ενός διευρυμένου κύκλου υπηρεσιών στον σύγχρονο ναυτικό, με σεβασμό στην προσωπικότητα και στις ανάγκες του. Απευθύνεται σε όλες τις ειδικότητες των ναυτικών και αναλαμβάνει με φερεγγυότητα το σύνολο των εργασιών, ώστε όλα τους τα πιστοποιητικά να είναι πάντα σε ισχύ και επικαιροποιημένα.

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν ο Διευθυντής του CHS – GR του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, Καθηγητής κ. Γιώργος Πετρόπουλος, καθώς και ο δημοσιογράφος και πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Πάνος Σόμπολος οι οποίοι και εξήραν τη συγκεκριμένη επιχειρηματική πρωτοβουλία, η οποία αναβαθμίζει το επίπεδο των παρεχομένων ναυτικών εργασιών στη χώρα μας.

Επίσης, σε χαιρετισμό που απέστειλε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννης Καπάκης τονίζεται ότι δράσεις όπως αυτή της SAILOR’SHOME συμβάλλουν στη διοικητική και ουσιαστική υποστήριξη των ναυτικών, αφού η παροχή εξειδικευμένων και αξιόπιστων υπηρεσιών προσφέρει αίσθημα ασφάλειας, καθώς βοηθά τους ναυτικούς όλων των ειδικοτήτων να αφοσιωθούν απρόσκοπτα στο απαιτητικό έργο τους.

Εκ μέρους των ιδιοκτητών της εταιρείας μίλησε τέλος ο καπετάν Γιάννης Διακογιάννης ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, τους ακαδημαϊκούς καθηγητές, τους δημοσιογράφους, τους συμμετέχοντες διοργανωτές, τους διευθυντές και στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών, και ιδιαίτερα το πλήθος των ναυτικών και των μελών των οικογενειών τους για την παρουσία τους, ανέφερε ότι η SAILOR’SHOME, στηρίζεται στα συγκριτικά της πλεονεκτήματα που είναι η ταχύτητα στη διεκπεραίωση των ναυτικών εργασιών, η εξ αποστάσεως ανάληψη και αντιμετώπιση εργασιών που εξυπηρετούν ναυτικούς εντός και εκτός Αθηνών, η πολύχρονη εμπειρία των στελεχών της, οι σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις, με εύκολη πρόσβαση, στο κέντρο του Πειραιά, καθώς και η προσωπική επαφή και άμεση επικοινωνία της Διεύθυνσης και των στελεχών με τους ναυτικούς. «Στόχος μας – είπε χαρακτηριστικά – είναι η υποστήριξη και η υπεύθυνη προσφορά στους ναυτικούς και τις οικογένειές τους».

 

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ