1.10.2020 13:23

Επίσκεψη της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων στον Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά

Η Ναυτιλιακή Λέσχη Χίων πραγματοποίησε επίσκεψη την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, στον Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά, κο Γεώργιο Σκανδάλη με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων του. Η αντιπροσωπεία της Λέσχης αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Καπτ. Αντώνη Πιτσιλό, τον Αντιπρόεδρο κο Μάκη Κασμά και τον Γεν. Γραμματέα κο Νικόλαο Κακαλή εξέφρασε την εκτίμησή της και την ευγνωμοσύνη της για την σημαντική προσπάθεια και προσφορά της Ελληνικής Ακτοφυλακής τόσο στον Πειραιά όσο και στις Ελληνικές Ακτές γενικότερα. Επίσης, συζητήθηκαν οι τρέχουσες ναυτιλιακές εξελίξεις καθώς και η ανάπτυξη και μελλοντικές δράσεις της Λέσχης.  

«Στον Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά κο Γεώργιο Σκανδάλη, ο οποίος είναι γεννημένος και μεγαλωμένος στην Χίο, ευχηθήκαμε κάθε επιτυχία στο έργο του». Αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ναυτιλιακή Λέσχη Χίων. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ