29.11.2023 14:06

"Επιλέγω Ναυτιλία" - Τετ α τετ συνάντηση της νέας γενιάς των ναυτικών με τις ναυτιλιακές εταιρείες - Βίντεο

Με την παρουσία δεκάδων σπουδαστών και σπουδαστριών από τις ΑΕΝ Μηχανικών Χίου και ΑΕΝ Πλοιάρχων Οινουσσών, επισφραγίστηκε η ενημερωτική ημερίδα της Isalos.net με θέμα «Επιλέγω Ναυτιλία», κατά την οποία οι σπουδαστές ήρθαν σε άμεση επαφή με στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών της ποντοπόρου ναυτιλίας.

Η ημερίδα, η οποία πραγματοποιήθηκε στην ΑΕΝ Χίου, οι εισηγητές ανέπτυξαν τις απόψεις τους πάνω σε επίκαιρα θέματα σχετικά με την προσαρμογή των δοκίμων κατά το πρώτο εκπαιδευτικό ταξίδι, τις κύριες διαφορές ανάμεσα στα διάφορα ήδη πλοίων, τη ζωή στο πλοίο και τις ιδιαιτερότητες της γέφυρας και του μηχανοστασίου, τις προκλήσεις του ναυτικού επαγγέλματος σήμερα αλλά και στο μέλλον, καθώς και την υγεία και ασφάλεια εν πλω.

Δημοσιεύτηκε από Εφημερίδα Πολίτης στις Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της ημερίδας, οι παρευρισκόμενοι πρωτοετείς σπουδαστές των ΑΕΝ είχαν τη δυνατότητα να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους, τόσο στους ομιλητές -κατά τη διάρκεια των πάνελ- όσο και στα στελέχη των εταιρειών.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ