2.4.2024 10:03

Ενημερωτική εκδήλωση για μαθητές Λυκείου με θέμα τις διεξόδους σταδιοδρομίας στη Ναυτιλία

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αποφοίτων και Φίλων του Ανδρεαδείου Γυμνασίου και Λυκείων Βροντάδου, ενημερώνει ότι το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 και ώρα 10:30 πμ στην αίθουσα εκδηλώσεων της πτέρυγας “Σταμάτιος Κριμιζής”, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τις διεξόδους σταδιοδρομίας που προσφέρονται σε όλους τους κλάδους που συνθέτουν το Ναυτιλιακό Πλέγμα (Maritime Cluster).

Ομιλητές θα είναι ο κ. Αντώνιος Φαράκλας / Managing Director – Chartworld Shipping Corporation και ο κ. Κωνσταντίνος Πετράκης /HSQ Manager/DPA – Chartworld Shipping Corporation.

«Προσκαλούμε λοιπόν τους μαθητές της Β και Γ τάξης των Λυκείων να παρακολουθήσουν την εκδήλωση επειδή πιστεύουμε ότι η εθελοντική παρουσία των παραπάνω εμπειρότατων ναυτιλιακών στελεχών, θα φωτίσει και θα διευκολύνει τις επιλογές σπουδών και σταδιοδρομίας των νέων μας», αναφέρει ο Σύλλογος στην ανακοίνωσή του.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ