3.2.2020 15:21

Η πίτα της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων

Γεν.Γραμματέας της Λέσχης καπτ. Αντώνης Πιτσιλός / κος Ορέστης Βαρώνης της Union Marine Enterprises Ltd./ Πρόεδρος της Λέσχης καπτ. Γεώργιος Τσουρής

Η εκδήλωση κοπής πίτας της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, στο Athens Marriott Hotel, παρουσία 230 ατόμων, Μελών και Φίλων της Λέσχης. 


 

Πρόεδρος της Λέσχης καπτ. Γεώργιος Τσουρής / κος Μηνάς Τσαμόπουλος, δημοσιογράφος ''Πρώτο Θέμα'',/  Γεν. Γραμματέας Λέσχης καπτ. Αντώνης Πιτσιλός / κος Κωνσταντίνος Αχλαδίτης, διευθυντής Golden Cargo / Δρ. Γεώργιος Πατέρας, Πρόεδρος Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Πρόεδρο της Λέσχης καπτ. Γεώργιο Τσουρή, ο οποίος έκανε μεταξύ άλλων, αναφορά στον σκοπό δημιουργίας και δράσης της Λέσχης. 


Διοικητικό Συμβούλιο της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων

Στη συνέχεια τιμήθηκε ο κος Ορέστης Βαρόνης της εταιρείας Union Marine Enterprises Ltd.. για την προσφορά και την αμέριστη υποστήριξή του προς την Λέσχη. 

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ. της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, ευχόμενος σε όλους μια καλή, δημιουργική χρονιά γεμάτη Υγεία και Πρόοδο. 

Ακολούθησε δεξίωση προς όλους τους παρευρισκόμενους.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ