3.7.2019 12:04

Η 4η Συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας στη Χίο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η επιτροπή συνεδριάζει κάθε έτος σε διαφορετική πόλη της Ελλάδας και εφέτος, για την 4η της συνεδρίαση επέλεξε τη Χίο. Οι 60 περίπου συμμετέχοντες έμειναν στο νησί μας δύο ημέρες. Την πρώτη ημέρα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της επιτροπής, όπου συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας. Το πρόγραμμα αυτό ενδιαφέρει ιδιαίτερα και τη Χίο, καθώς το επόμενο χρονικό διάστημα θα προκηρυχθούν μέσω της Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης Χίου (ΕΤΑΧ) δημόσια και ιδιωτικά έργα συνολικής Δημόσιας Δαπάνης 1.460.000,00 € σχετιζόμενα με την αλιεία και την ανάπτυξη των αλιευτικών περιοχών.

Τη δεύτερη ημέρα, τα μέλη της επιτροπής επισκέφθηκαν επενδύσεις που έχουν γίνει στο νησί, οι οποίες έχουν χρηματοδοτηθεί  μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας.

Ήταν μεγάλη τιμή που η επιτροπή επέλεξε το νησί σας για να πραγματοποιήσει την συνεδρίαση αυτή, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη παράδοση της Χίου στη Θάλασσα και την Αλιεία.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ