ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ευχαριστήριο Αθηνάς Μπογιασκλή και Οικογένειας Ιωάννη Γεωργίου Μπογιασκλή προς την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χίου

Η Αθηνά Μπογιασκλή και η οικογένεια του Ιωάννη Γεωργίου Μπογιασκλή επιθυμεί να εκφράσει τις ειλικρινείς και θερμές της ευχαριστίες προς την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χίου για τον επαγγελματισμό, την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα που επέδειξε στην εξιχνίαση της πρόσφατης υπόθεσης απάτης εναντίον της.

Ιδιαίτερη μνεία οφείλει στον Αστυνόμο Β’ Συμεών Ρισκάκη, καθώς και σε όλα τα στελέχη του τμήματος του, τα οποία, με μεθοδική έρευνα και υψηλό αίσθημα καθήκοντος, κινητοποιήθηκαν άμεσα, συγκέντρωσαν κρίσιμα στοιχεία και οδήγησαν σε ταχεία διαλεύκανση της υπόθεσης.

Είναι άξιο επαίνου το γεγονός ότι υπηρετούν αστυνομικοί τέτοιου ήθους και επαγγελματισμού.

Ευχαριστήρια
30/4/25 11:31

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ