ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ευχαριστήριο οικογένειας Αυγουστίδη

Αγαπητέ κ Σταμούλη, μετά από εννέα μήνες παραμονής του θείου μας, Νικολάου Πούμπουρα, στο χώρο σας, Δημόσιο Γηροκομείου Χίου, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ποιότητα των υπηρεσιών που μας προσφέρατε. Αν και το ευχαριστώ είναι πολύ μικρό για να εκφράσει αυτά που αισθανόμαστε.

Κατά αρχήν θα θέλαμε να εξαίρουμε το χώρο και το περιβάλλον διαβίωσης, όχι μόνο του θείου μας, αλλά και των άλλων ηλικιωμένων.

Η καθαριότητα και η φροντίδα ήταν εξαιρετικές. Το προσωπικό συνολικά σαν ομάδα, αλλά και ο καθένας τους ξεχωριστά αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Δείχνετε σεβασμό στην προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια των ηλικιωμένων.

Η αφοσίωση σας, ζώντας περισσότερες ώρες στο γηροκομείο παρά στο σπίτι σας και η ευαισθητοποίηση σας απέναντι στα προβλήματα της τρίτης ηλικίας είναι εντυπωσιακές.

Τους κάνετε να νοιώθουν ασφάλεια, ότι ανήκουν κάπου, ότι κάποιος τους φροντίζει. Νοιώθουν το γηροκομείο σαν το σπίτι τους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του θείου μας στο γηροκομείο ξεχώρισαν οι άνθρωποι σας, οι μεταξύ τους σχέσεις, η ζεστασιά, η αγάπη, η στοργή. Ακόμα και την ύστατη ώρα ήσασταν δίπλα του. Δώσατε και σε εμάς την δυνατότητα, με την παρουσία μας στο χώρο σας, να του κρατάμε το χέρι και να νοιώθει όλους εμάς δίπλα του λίγο πριν ξεκινήσει για το τελευταίο του ταξίδι.

Για όλα αυτά εκ μέρους όλων μας και εκ βάθους καρδίας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς προσωπικά, τον πρόεδρο του Γηροκομείου κ Δημήτρη Σαρρή, σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό σας, τον μάγειρα, τους βοηθούς του και τους τραπεζοκόμους, τους βοηθούς στην καθαρότητα και του επιστάτη σας.

Με εκτίμηση η αδελφή του Ευγενία Πούμπουρα - Αυγουστίδη, και τα ανίψια του

Καλλιόπη Αυγουστίδη

Αδαμάντιος Γεωργίου

Ελένη Αυγουστίδη

Γεωργία Αυγουστίδη

Μαρία Αυγουστίδη

Γεώργιος Νταικος

Ευχαριστήρια
20/4/22 17:11

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ