ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ευχαριστήριο οικογένειας Μιχάλη Μαγγανά

Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την παρουσία σας στην εξόδιο ακολουθία του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τις οικογένειες Νικολάου και Ειρήνης Λαιμού, Αντωνίου και Μαρίκας Λαιμού και Φιλίππου και Μαριάννας Λαιμού για την πολύτιμη συμπαράσταση και αγάπη τους.

Ευχαριστούμε από καρδιάς το Σεβασμιότατο μας Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών Μάρκο για τη συλλυπητήρια επιστολή και τους Αγίους Πατέρες και ιεροψάλτες που παρευρέθηκαν ανιδιοτελώς στην εξόδιο ακολουθία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

  • το Δήμαρχο Οινουσσών κ. Δανιήλ, τον Αντιδήμαρχο Οινουσσών κ. Σκούφη και το Δημοτικό Συμβούλιο Οινουσσών για τις συλλυπητήριες ευχές και την παρουσία τους,

  • τον Εφημέριο Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Οινουσσών π. Ιωάννη Κατσούνη για τις συλλυπητήριες ευχές,

  • το Δήμαρχο Χίου κ. Κάρματζη για τις συλλυπητήριες ευχές,

  • το Διοικητή της ΑΕΝ Οινουσσών Πλωτάρχη ΛΣ Δ. Κλουμάση καθώς και το Διοικητικό, Εκπαιδευτικό προσωπικό και τους σπουδαστές της ΑΕΝ Οινουσσών,

  • το Σύλλογο Φίλων Οινουσσών για τις συλλυπητήριες ευχές.

Ευχαριστούμε όλους όσοι απέστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα και συμπαραστάθηκαν στο βαρύ μας πένθος για τον πρόωρο χαμό του, επισφραγίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την εκτίμηση, το σεβασμό και την αγάπη που έτρεφαν για τον άνθρωπό μας.

Τέλος, ευχαριστούμε όλα τα τοπικά μέσα επικοινωνίας που μας συμπαραστάθηκαν με το δικό τους τρόπο για την απώλεια του συζύγου και πατέρα μας.

Ο αγαπημένος μας Μιχάλης μας άφησε παρακαταθήκη την αγάπη του για τη ζωή, την οικογένεια, τον συνάνθρωπο και τον τόπο του. Θα θυμόμαστε πάντα τη γενναιοδωρία, την καλοσύνη, τη διακριτικότητα και το χαμόγελό του.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία.

Η σύζυγος Στέλλα

Τα παιδιά Αντώνης και Δώρα

Ευχαριστήρια
16/3/22 12:05

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ