ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ευχαριστήριο πένθους οικογένειας Γεωργίου Καρασούλη

Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι παρέστησαν στην κηδεία του αγαπημένου μας αειμνήστου πατέρα, παππού, προπάππου και θείου Γεωργίου Καρασούλη, κατέθεσαν στεφάνια ή έκαναν δωρεές στη μνήμη του ,απέστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα και συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας, επισφραγίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την εκτίμηση και το σεβασμό που έτρεφαν στο πρόσωπο και την ιστορία του.

Ιδιαιτέρως και ευσεβάστως ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Μάρκο για την τιμή που επεφύλαξε στον εκλιπόντα και στην οικογένειά μας, με την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή του στην Εξόδιο Ακολουθία καθώς και με τον επικήδειο που εκφώνησε και μας συγκίνησε βαθύτατα.

Επίσης, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας προς τις στρατιωτικές και πολιτικές αρχές που τίμησαν τη μνήμη του εκλιπόντος, τόσο με την παρουσία εκπροσώπων τους στην κηδεία όσο και με την αποστολή στεφάνων.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όσα από τα Μ.Μ.Ε. τίμησαν με αφιερώματα στο πρόσωπο του εκλιπόντος, την ανιδιοτελή προσφορά του στην πατρίδα και τον Ελληνικό λαό που αποτελούν σύγχρονα παραδείγματα προς μίμηση.

Ο Γεώργιος Καρασούλης υπήρξε αληθινός ήρωας και μακάρι να αποτελεί πάντοτε πηγή θάρρους, τόλμης και δύναμης για τις επόμενες γενιές.

Αιωνία η μνήμη του.

Με εκτίμηση,

Η οικογένειά του

Ευχαριστήρια
25/2/21 13:47

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ