ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ευχαριστήριο ΑΜΕΑ

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ροκ συναυλία, που διοργάνωσε το ΝΑΣ ΑμεΑ «ΙΩΝΕΣ» Χίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Βοήθησε κι εσύ να τρέξουν οι τροχοί» και με απώτερο στόχο την αγορά ενός λεωφορείου για τις μετακινήσεις των αθλητών του . 

Το Δ.Σ. και οι αθλητές του Σωματείου ευχαριστούν τον καθηγητή Μανόλη Ζούντα για την βοήθεια και στήριξή του, το συγκρότημα «FUNKIN MATES» με τους Λεύκαρο Γιώργο, Πανταζή Ηλία, Κανδήλα Τίμο και Κυπρή Κάρλα, καθώς και το χιώτικο συγκρότημα DUST που συμμετείχαν αφιλοκερδώς και χάρισαν μια όμορφη ροκ βραδιά στους φίλους που βρέθηκαν στο Ομήρειο.

Επίσης ευχαριστούμε τη ναυτιλιακή εταιρεία BLUΕ STAR FERRIES για την έκπτωση που πρόσφερε στη μετακίνηση του συγκροτήματος από και προς την Αθήνα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες, τέλος, θέλουμε να απευθύνουμε στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Χίου που μπήκε συνδιοργανωτής στην εκδήλωση, καλύπτοντας με τη χορηγία του ένα μέρος των εξόδων, ενώ πάντα προσπαθεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σωματείου, στο βαθμό που μπορεί, υποστηρίζοντας έτσι τις δράσεις και τα αθλητικά προγράμματα.  

                                                                                                                                         

                                                           

 

 

 

 

                                                     ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

                                                                 ΤΟ Δ.Σ

 

Ευχαριστήρια
15/3/18 13:27

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ