ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ευχαριστήριο Οικογένειας Λιτσάκη

Δεύτερη φορά που το δικό μας Νοσοκομείο προσφέρει στην οικογένεια μου τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Πριν δυόμιση χρόνια στη χειρουργική κλινική έγινε επέμβαση στο στομάχι και μου αφαιρέθηκε κακοήθες νεόπλασμα.

Παράλειψη μεγάλη τότε που δεν ευχαρίστησα δημοσίως το κλιμάκιο των χειρουργών και τον πρωτοστατούντα κ. Π. Κατσαρώνη, τον κ. Ι. Γκλώτσο που διέγνωσε την ασθένεια και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Είμαι καλά πάντοτε με την επίβλεψη των ανωτέρω ιατρών. Και τώρα ξανά στη χειρουργική κλινική ο σύζυγός μου Μιχάλης Λιτσάκης. Με νευροχειρουργική επέμβαση αντιμετωπίστηκε υποσκληρίδιο αιμάτωμα εγκεφάλου.

Η πρώτη Νευροχειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο μας. Το πόσο ευεργετικό είναι αυτό για τους Χιώτες, όλοι το καταλάβαμε αυτό, αφού αποφεύγουμε τις μετακινήσεις σε Νοσοκομεία εκτός Χίου και τα επακόλουθα της μετακινήσεως. Ευχαριστούμε τον Νευροχειρουργό κ. Δημήτριο Δρόσο και του ευχόμεθα  πάντα επιτυχίες, τους χειρουργούς που τον πλαισίωσαν, του αναισθησιολόγου κ. Φύλλα, το νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό.

Κική Μ. Λιτσάκη
Ευχαριστήρια
13/3/18 11:45

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ