ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ευχαριστήριο οικογένειας Αντώνη Κωστάλα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Μετά την ευτυχή κατάληξη της πολύ σοβαρής περιπέτειας της υγείας της συζύγου και μητέρας μας Πολυξένης Κωστάλα, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας σε όσους συνέβαλαν στην διάσωση και αποκατάσταση της υγείας της.

Τον καρδιολόγο κ. Στυλιανό Βεϊογλάνη που επιλήφθηκε του περιστατικού εν  τη γενέσει του και κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για την διάσωση της ασθενούς.

Τον συντονιστή του ΕΚΑΒ Χίου και κυρίως το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που ανταποκρίθηκαν αμεσότατα και με τις άψογες και άκρως επαγγελματικές ενέργειες τους συνέβαλαν καθοριστικά στην καλή εξέλιξη του περιστατικού.

Τους εφημερεύοντες ιατρούς όλων των συναφών ειδικοτήτων και το νοσηλευτικό προσωπικό της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χίου που με την υψηλή επιστημονική τους κατάρτιση και την άψογη νοσηλεία που προσέφεραν πέτυχαν το καλύτερο αποτέλεσμα ως προς την αποκατάσταση της υγείας της.

Τους ιατρούς και το προσωπικό όλων των ειδικοτήτων του Νοσοκομείου Χίου, που συνεργάστηκαν με τους θεράποντες ιατρούς και συνέβαλαν στην επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος για την ασθενή.

Τέλος, ευχαριστούμε τους συγγενείς και φίλους για το ενδιαφέρον τους και την συμπαράστασή τους.

Οικογένεια Αντώνη Κωστάλα

Ευχαριστήρια
16/3/20 12:55

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ