ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ευχαριστήριο της οικογένειας Τομπάζη

για τη συγκινητική παρουσία στην εξόδιο ακολουθία, τα συλλυπητήρια μηνύματα και τις εκδηλώσεις αγάπης στο βαρύ πένθος για την απώλεια της Μαρίας Τομπάζη
Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους παρέστησαν στην κηδεία της αγαπημένης μας Μαρίας, κατέθεσαν στεφάνια ή έκαναν δωρεές, απέστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα και συμπαραστάθηκαν στο βαρύ μας πένθος για τον πρόωρο χαμό της, επισφραγίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την εκτίμηση, το  σεβασμό και την αγάπη που έτρεφαν για τον άνθρωπό μας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε:
Το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο για την τέλεση επιμνημόσυνης δέησης και τη συγκινητική του ομιλία στη Χίο το νησί που αγάπησε σαν ιδιαίτερη πατρίδα της η Μαρία.

Το Δικηγορικό Σύλλογο Χίου για τη σύνταξη ψηφίσματος και την αποστολή αντιπροσωπείας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Πρόεδρο του.

Δικηγορικού Συλλόγου κ. Ανθίππη Ζαννάρα για τη συμπαράστασή της και τη συγκινητική εκφώνηση του ψηφίσματος στην τελετή της κηδείας της Μαρίας.

Τον Πρόεδρο του Πρωτοδικείου Χίου κ. Ευστάθιο Μερκούρη και τους σήμερα υπηρετούντες στη Χίο δικαστές.

Το Σύλλογο Δικαστικών υπαλλήλων Χίου για τη σύνταξη ψηφίσματος και τη συγκινητική παρουσία στην εξόδιο ακολουθία.

Το Σωματείο Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστήματος Κράτησης Χίου για τη σύνταξη ψηφίσματος.

Το Δήμαρχο κ.Κάρμαντζη και τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Μπουγδάνο.

Τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Την πηγαία, αγνή και ειλικρινή αγάπη, που έτρεφε η Μαρία για τη Χίο, την ανταποδώσατε στο μέγιστο βαθμό με το συγκινητικό τρόπο με τον οποίο την αποχαιρετήσατε.
Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.
Στη μνήμη της αγαπημένης μας Μαρίας και ως έκφραση της αγάπης της για το νησί της Χίου προσφέρουμε δωρεά ύψους:

  • 500€ στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης Χίου
  • 500€ στην «Κιβωτό του Αιγαίου - Κιβωτό του Κόσμου»

Το 40/ήμερο μνημόσυνο θα τελεστεί την Κυριακή 01/03/2020 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.


Με εκτίμηση,
Η Οικογένειά της

Ευχαριστήρια
24/2/20 10:57

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ