29.10.2014 15:43

Ζητείται στέγη για τον Παιδικό Σταθμό της Φλοίσκου

Το σενάριο της μετακόμισης από το κτίριο της οδού Φλοίσκου όπου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια, σε άλλο πιο σύγχρονο και λειτουργικό κτίριο, εξετάζει το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Χίου για τον παιδικό σταθμό.

Τα τελευταία χρόνια το συγκεκριμένο κτίριο, λόγω παλαιότητας, παρουσίαζε πάμπολλα προβλήματα, τα οποία συνέχιζαν και συνεχίζουν να καταγράφουν οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό που εργάζεται σε αυτόν, ζητώντας κατ’ επανάληψη την εξεύρεση ενός καλύτερου κτιρίου.

Τελευταία η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου είχε εξετάσει το συγκεκριμένο κτίριο σε θέματα καταλληλότητας από στατικής και όχι μόνο άποψης. Οι ειδικοί αποφάνθηκαν ότι το κτίριο, παρότι παλιό, δεν παρουσιάζει προβλήματα στατικότητας, ωστόσο, λόγω της παλαιότητας του, θεωρείται μη λειτουργικό για τη φιλοξενία των παιδιών.

«Δεν υπάρχει θέμα στατικότητας του κτιρίου. Εκείνο που συζητάμε και το έχουν διαπιστώσει και οι υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας είναι η καταλληλότητα του χώρου από πλευράς διαρρύθμισης, λειτουργικότητας και παλαιότητας», επιβεβαιώνει στον «π», ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Π. Καμπούρης.

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ