3.2.2015 13:03

«Υψηλού επιπέδου η εκπαίδευση στη Χίο»

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤ. ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ EUROSCHOLA

Τα συγχαρητήριά του στους επιτυχόντες μαθητές στον διαγωνισμό Euroschola εκφράζει μέσα από επιστολή του ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης σημειώνοντας ότι οι επιτυχίες οδηγούν στη διαπίστωση ότι το παρέχομενο επίπεδο εκπαίδευσης είναι ιδιαίτερα υψηλό.

«Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια και χαρά υποδεχθήκαμε την είδηση ότι ένας πολύ μεγάλος αριθμός μαθητών και μαθητριών των Λυκείων του νησιού μας συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο των επιτυχόντων στο διαγωνισμό Euroschola στο σύνολο των σχολείων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια τόσο στους διακριθέντες όσο και στους εκπαιδευτικούς για την αξιέπαινη αυτή επιτυχία, που περιποιεί τιμή στη σχολική κοινότητα και τη χιακή κοινωνία.

Είναι ευχής έργον και ελπίδα για το μέλλον η διαπίστωση όχι μόνο του υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης που επιτελείται στη Χίο, αλλά και το γεγονός ότι η σημερινή νεολαία, παρά τις αντίξοες συνθήκες, επιδεικνύει ζήλο, επιμονή και προσήλωση στους στόχους της, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία για την απόκτηση γνώσεων, εμπειριών και συνεργατικού πνεύματος, ενώ παράλληλα  αναπτύσσει πολιτική και δημοκρατική συνείδηση.

Η επιβράβευση των προσπαθειών των μαθητών μας θα τους δώσει την ευκαιρία αφενός να γνωρίσουν με την επίσκεψη τους στο Στρασβούργο , το χώρο και τον τρόπο λειτουργίας του κοινοβουλίου και αφετέρου να ανταλλάξουν απόψεις με τους Ευρωπαίους συνομηλίκους τους και αφετέρου θα αποτελέσει έναυσμα για περαιτέρω ενασχόληση και εμβάθυνση σε θέματα που αφορούν την ευρωπαϊκή κοινότητα.

Εύχομαι από καρδιάς καλή πρόοδο στους μαθητές και τις μαθήτριες και καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα χαρούμε και στο μέλλον κι άλλες σημαντικές διακρίσεις. Πάντα άξιοι», αναφέρει στη συγχαρητήρια επιστολή.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ