29.9.2015 11:03

Υποτροφίες για σπουδές από την Περιφέρεια Β. Αιγαίου

ΜΟΛΙΣ 7 ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΣΕ ΛΕΣΒΟ, ΧΙΟ, ΛΗΜΝΟ ΣΑΜΟ, ΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ

 

Τη δυνατότητα να σπουδάσουν σε ειδικότητες του Ομίλου ΞΥΝΗ δίνει η Περιφέρεια σε 7 μόλις άτομα από όλο το Βόρειο Αιγαίο, ούτε ένας από κάθε νησί,  ενισχύοντας το δικαίωμα όλων των νέων στην εκπαίδευση, σε μια ιδιαίτερη δύσκολη οικονομική περίοδο για τη χώρα μας, στοχεύοντας να δώσει πνοή στα όνειρα νέων ανθρώπων για σπουδές, απαλείφοντας το εμπόδιο της οικονομικής δυσπραγίας που βιώνουν οι οικογένειές τους.

            Πιο συγκεκριμένα, στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ( Λέσβο, Χίο, Λήμνο, Σάμο, Ικαρία, Αγ. Ευστράτιο ) παρέχεται :

 

¾   Μία ( 1 ) πλήρης – διετής – υποτροφία στο Ι. ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σε όποιον από τους 19 Τομείς Σπουδών επιλέξουν οι δικαιούχοι.

¾   Μία ( 1 ) πλήρης – τριετής – υποτροφία στο MEDITERRANEAN COLLEGE, σε πρόγραμμα επιλογής των δικαιούχων.

¾   Πέντε ( 5 ) πλήρεις – ετήσιες – υποτροφίες στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ( Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 1 ),  επίσης σε πρόγραμμα που θα επιλέξουν οι δικαιούχοι.

 

Η έντυπη αίτηση, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και τα κριτήρια επιλογής υπάρχουν αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου www.pvaigaiou.gov.gr.  

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ