2.7.2013 12:09

Υπαξιωματικός και μέλος της Χρυσής Αυγής το θύμα της επίθεσης στο Μοναστηράκι

Ο ιστότοπος Indymedia δημοσίευσε τα στοιχεία του άνδρα που έπεσε θύμα επίθεσης αντιεξουσιαστών το Σάββατο στο Μοναστηράκι. Όπως φαίνεται οι επιτιθέμενοι αφαίρεσαν το πορτοφόλι του, όπου υπήρχε η στρατιωτική του ταυτότητα και το δελτίο υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα λοιπόν με αυτά, πρόκειται για τον 33χρονο κελευστή (υπαξιωματικό του Ναυτικού) Π.Κ. και μέλος της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια. Όπως αναφέρεται μάλιστα στο Indymedia, οι αντιεξουσιαστές του αφαίρεσαν και 200 ευρώ που είχε πάνω του.

Παράλληλα, ο ιστότοπος αναφέρεται και σε δεύτερο άνδρα που ξυλοκοπήθηκε την ίδια μέρα στο Μοναστηράκι. Πρόκειται για τον Ε.Μ., 44 ετών, που είναι και αυτός μέλος της Χρυσής Αυγής.

PROTOTHEMA.GR

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ