1.10.2014 15:05

Υιοθετήστε τα τετράποδα του Φιλοζωικού

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε η παρουσίαση των σκύλων που περισυνέλλεξε ο Φιλοζωικό Σύλλογος και την εύρεση κατάλληλων οικογενειών για την υιοθεσία τους, η εκδήλωση θα επαναληφθεί την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, το ερχόμενο Σάββατο 4 Οκτωβρίου στην πλατεία Βουνακίου.

« Όσοι θέλετε να υιοθετήσετε ή απλώς να γνωρίσετε τα σκυλιά που προσφέρει ο Φιλοζωικός και η Κιβωτός του Θοδωρή μπορείτε να περάσετε για μια βόλτα από τις 10 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι.

 Θα λειτουργεί η ιδιαίτερα δημοφιλής αγορά «από δεύτερο χέρι» με βιβλία, δίσκους και διακοσμητικά αντικείμενα. Ταυτόχρονα θα διανέμεται στους ενδιαφερόμενους ο διαδικτυακός σύνδεσμος στο Avaaz για το ψήφισμα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας το οποίο στοχεύει στην αλλαγή του Συντάγματος ώστε να καταστεί σαφές πως τα ζώα είναι νοήμονα και συναισθανόμενα όντα. Σας περιμένουμε», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Φιλοζωικός.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ