25.6.2013 11:54

Υιοθετείστε ένα αδέσποτο σκυλάκι

Μετά από επιτυχημένη λειτουργία ενός χρόνου, κατά τη διάρκεια του οποίου φιλοξενήθηκαν και δόθηκαν για υιοθεσία 150 σκυλιά περίπου, το καταφύγιο του Φιλοζωικού Συλλόγου Χίου κλείνει στο τέλος του μήνα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος:  

«Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Δάνη Χαλκούση για την παραχώρηση του οικοπέδου και όλους όσους υποστήριξαν το καταφύγιο με αγορά τροφών, οικονομική ενίσχυση και κυρίως προσωπική βοήθεια. Δυστυχώς οι εθελοντές ήταν ελάχιστοι, οι περισσότεροι ξένοι, οπότε η λειτουργία του χώρου απέβη εις βάρος της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής τους.

Πρόσφατα, με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου, Παντελή Στεφάνου, ενοικιάστηκε προσωρινός χώρος φιλοξενίας από το Δήμο Χίου για κάποια από τα αδέσποτα σκυλιά του νησιού. Σε αυτό το μέρος δεν χωράνε τα τελευταία δεκαπέντε σκυλιά που έμειναν στο καταφύγιο του Φιλοζωικού. Ψάχνουν λοιπόν για μια φιλόξενη οικογένεια για να περάσουν μαζί της την υπόλοιπη ζωή τους. Είναι όλα στειρωμένα, εμβολιασμένα και γλυκύτατα.

Συναντήστε μας στο Δημαρχείο των Θυμιανών την Τετάρτη 26 Ιουνίου, στις 7.00 το απόγευμα, για να σας πάμε να τα γνωρίσετε. Φέρτε φίλους σας και ελάτε να συναντήσετε τους πιστότερους συντρόφους του ανθρώπου».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ