28.6.2016 15:39

Υιοθετεί και προωθεί την επιστολή ο αντιπεριφερειάρχης

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

Την επιστολή των κατοίκων της Σούδας και του Κάστρου, προώθησε στους αρμόδιους υπουργούς και ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης που στη συνοδευτική του επιστολή προς τους Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Ιωάννη Μουζάλα, Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Π. Κουρουμπλή και Υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξάνθο  σημειώνει: "Η δικαιολογημένη αντίδραση και αγανάκτηση των κατοίκων έρχεται ως συνέπεια της αδυναμίας της πολιτείας να δώσει άμεσες και λειτουργικές λύσεις σε ένα πρόβλημα που μέρα με τη μέρα διογκώνεται και απειλεί πλέον σοβαρά την ποιότητα ζωής των κατοίκων την ασφάλεια και την δημόσια υγεία.

Οι τοπικές αρχές έχουν υπερβεί εδώ και πολύ καιρό τις όποιες δυνατότητες τους και παρά την υπερπροσπάθεια όλων δεν είναι πλέον δυνατό να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Απαιτούμε την άμεση παρέμβασή σας και την εντολή σας προς τις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα και να μεταφερθούν οι πρόσφυγες και μετανάστες εκτός Χίου, σύμφωνα και με τις δεσμεύσεις που η Κυβέρνησή σας έχει αναλάβει"

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ