5.10.2016 12:11

Ξυλοδαρμός στο Μυρμήγκι από διαμάχη γειτόνων

Σε ένα περίεργο και πραγματικά πρωτόγνωρο περιστατικό για τα δεδομένα της Χίου βρέθηκε μπροστά η Αστυνομία, όταν τη Δευτέρα το απόγευμα υποβλήθηκε μήνυση από τους συγγενείς και την ίδια την Ευγενία Μαθιούδη κατά τριών συγχωριανών της τις οποίες κατηγορεί για ξυλοδαρμό.

Το περιστατικό σύμφωνα με την Αστυνομία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής όταν οι φερόμενες ως δράστες μπήκαν με τη βία στο σπίτι της κ. Μαθιούδη, έχοντας προσωπικές διαφορές μαζί της και την ξυλοφόρτωσαν.

Η κ. Μαθιούδη μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο "Σκυλίτσειο" όπου ακόμη νοσηλεύεται. όπως η ίδια και οι συγγενείς της καταγγέλλουν, υπάρχουν συνεχόμενες παρενοχλήσεις από τις φερόμενες ως δράστες απειλές και άσκηση ψυχολογικής βίας.

Η κόρη του θύματος Μ. Μαθιούδη από την Αμερική όπου ζει δηλώνει στην "π": «Οι συγκεκριμένες έχουν δημιουργήσει μια κατάσταση αφόρητη στο χωριό από την πρώτη μέρα που ήρθαν από την Αθήνα. Απειλούν, καταγγέλλουν και εκφοβίζουν όλους τους χωριανούς. Έχουμε μαζέψει μέχρι και υπογραφές. Είναι γνωστή η δράση τους σε όλες τις υπηρεσίες αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Δεν ξέρω γιατί δεν επεμβαίνει κανείς. Η μητέρα μου  δεν μπορούσε να καθίσει ούτε στη γειτονιά, αλλά να μπουν και μέσα στο σπίτι της και να της επιτεθούν, αυτό ξεπερνά κάθε όριο. Θέλουμε να εφαρμοστεί ο νόμος. Θέλουμε κάποιος επιτέλους να μας προστατέψει. Εμείς καταθέσαμε μήνυση, μένει τώρα να αποδειχθεί από τη δικαιοσύνη πως δεν θα αφήσει ανυπεράσπιστη μια γυναίκα μόνη».

Η υπόθεση θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ