23.8.2016 15:42

Ξήλωσαν και την Παιδική Χαρά του Καρφά!

ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟΡΙΕΣ

Αν υπήρχε ιδιαίτερος λόγος θα ήταν χρήσιμος να ακουστεί ή να αναφερθεί. Διαφορετικά η όποια λογική θέλει το Δήμο Χίου να αφαιρεί κάτω από τα δικά του κριτήρια παιδικές χαρές που έχουν πληρωθεί από το δημόσιο χρήμα οφείλει να απαντηθεί τώρα, πριν η... εκκαθάριση προχωρήσει και αλλού.

Οι κάτοικοι του Καρφά έχουν μείνει τις τελευταίες μέρες με την απορία. «Γιατί ξηλώθηκαν σε μια μέρα παιχνίδια και όργανα ψυχαγωγίας που είχαν τοποθετηθεί για τα παιδιά των κατοίκων και των επισκεπτών;»

Η συγκεκριμένη παιδική χαρά είχε τοποθετηθεί επί θητείας Γιάννη Παντελάρα και είχε αγοραστεί από τοπική επιχείρηση, που είδε και έπαθε να πληρωθεί στο τέλος, μετά από πολλά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην διαδικασία.

Πέραν αυτού όμως (που σαφώς και το γνωρίζει ο Δήμος Χίου) το ερώτημα παραμένει. Θα ξηλωθούν κι άλλες παιδικές χαρές ή αποτελεί ένα μεμονωμένο περιστατικό; 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ