5.5.2016 15:49

Ξεσηκωθείτε!

ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΑΔΕΔΥ

Κάλεσμα στον κόσμο να ξεσηκωθεί και να αντιδράσει δυναμικά και μαζικά στους σχεδιασμούς την κυβέρνησης που λειτουργεί σαν λαγός της του κουαρτέτου και μετατρέπει την Ελλάδα σε τριτοκοσμική χώρα, απευθύνει η ΑΔΕΔΥ.

«Ξεσηκωθείτε και δώστε το παρόν στην απεργία και τη συγκέντρωση στην πλατεία Βουνακίου στις 10:30 για να δώσουμε στους φαύλους ένα συντριπτικό κτύπημα. Έχουν αποφασίσει να μας τελειώσουν, πρέπει να αντιδράσουμε. Οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης έγιναν λεωφόροι για να περάσουν οι γραμμές του κουαρτέτου», τόνισε ο εκπρόσωπος του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Μάρκος Σκούφαλος  στη σημερινή συνέντευξη τύπου.

Μήνυμα διεκδίκησης και αγώνα έστειλαν ακόμη  ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Χίου Γιώργος Αμπαζής, ο Στέφανος Τσίγκος, ο εκπαιδευτικός εκπρόσωπος των Ατόμων με Αναπηρία Νέστωρας Ξυλάς, ο νέος εργαζόμενος Χρήστος Μοναχός και ο  εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ Παναγιώτης Νικήτας. Ταυτόχρονα για μια ακόμη φορά χαρακτήρισαν  το Εργατικό Κέντρο Χίου Δούρειο Ίππο της κυβέρνησης  .

«Τερατούργημα στο οπλοστάσιο της αντιλαϊκής επίθεσης» αποκάλεσε  ο Χρ. Μοναχός το ασφαλιστικό και το φορολογικό  νομοσχέδιο που προωθούνται για ψήφιση στη Βουλή.

«Πρέπει να τους υποχρεώσουμε σε άτακτη υποχώρηση», πρόσθεσε ο Στ. Τσίγγος. Θρίλερ του Χίτσκοκ χαρακτήρισε τα μνημόνια  ο Π. Νικήτας.

Για επιστέγασμα κρατάμε τα λόγια του Γ. Αμπαζή: « Δεν παραδίδουμε το δικαίωμα μας στη ζωή».

Ολοήμερα σχολεία

Οι προαναφερόμενοι κάλεσαν τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων να στηρίξουν τον αγώνα που κάνει ο  Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου για την ανατροπή της  απόφασης του υπουργείου Παιδείας να καταργήσει τα Ολοήμερα σχολεία.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ