18.10.2013 14:42

Ξεσηκώνουν οι ελλείψεις στο Ειδικό σχολείο

ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ Η ΜΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΙΟΥ

Χωρίς ειδικό και επιστημονικό προσωπικό, παραμένει από την έναρξη της σχολικής χρονιάς ως σήμερα, το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Χίου.
Ο σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου, χαρακτηρίζοντας απάνθρωπη αυτή την κατάσταση σε ανακοίνωση που εξέδωσε καταγγέλλει αυτή την πολιτική της κυβέρνησης και καλεί τους γονείς να πάρουν μέρος στους αγώνες που έρχονται ενάντια στη βάρβαρη πολιτική με αίτημα την άμεση πρόσληψη του αναγκαίου Επιστημονικού και βοηθητικού προσωπικού στο ειδικό σχολείο και Νηπιαγωγείο Χίου».
«Δεν πάει άλλο η κατάσταση έχει πάει στο απροχώρητο. Το πρόβλημα είναι πολύ σημαντικό στο Ειδικό σχολείο. Η πολιτεία μας εμπαίζει και η λύση που προωθείται από το υπουργείο με την πρόσληψη 11 εκπαιδευτικών για όλο το Αιγαίο μόνο ως εμπαιγμός μπορεί να θεωρηθεί. Το σίγουρο είναι ότι θα προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις αν δε λυθεί άμεσα το πρόβλημα», δήλωσε στον ‘π’ ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου, Γ. Αμπαζής

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ