15.11.2013 10:57

«Ξέρουμε για το μποϋκοτάζ αλλά τα αεροπλάνα είναι γεμάτα»

- ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ 41 ΕΥΡΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η OLYMPIC AIR

Στα πράσα φαίνεται πως μας έπιασε η διοίκηση της Aegean που ενώ πιθανά θα ανέμενε συμμετοχή στα μποϋκοτάζ που ανήγγειλε και ισχύει από την Ένωση Καταναλωτών Χίου στα αεροπορικά δρομολόγια, εντούτοις οι πληροφορίες που έφτασαν στα... αυτιά τους είναι ότι τα αεροπλάνα από την Δευτέρα έχουν πληρότητα που φθάνει το 95%!

«Η αντίδραση στη Χίο δεν είναι καθολική. Προς το παρόν, τα αεροπλάνα από Χίο είναι γεμάτα, θα ήθελα δε να σημειώσω ότι, μόλις επτά ημέρες μετά την εξαγορά της Olympic Air από την Aegean, έγινε παρέμβαση στους ναύλους, με την οποία από 1ης Νοεμβρίου καταργήθηκαν οι τρεις ακριβότερες τιμές (κατηγορία «premium economy»), όχι μόνο για τη Χίο, αλλά και συνολικά για αντίστοιχες γραμμές» δήλωσε στο metaforespress.gr ο αντιπρόεδρος της Aegean Ευτ. Βασιλάκης.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι, προκειμένου να κρατηθούν χαμηλά οι τιμές των εισιτηρίων (σ.σ.: όχι μόνο για τη Χίο) και παρά την κατακόρυφη αύξηση τού κόστους πετρελαίου, οι νέοι ναύλοι της Aegean, όπως το «GoLight» και το «Hex», υιοθετήθηκαν και από την Ολυμπιακή.

Με λίγα λόγια, στη διοίκηση της Aegean έχουν διαπιστώσει έγκαιρα ότι η κίνηση της Ένωσης Καταναλωτών είναι ετεροχρονισμένη σε σύγκριση με τις νέες τιμολογιακές πολιτικές που εφαρμόζονται από την αρχή του μήνα και που δείχνουν να βρίσκουν ανταπόκριση.

Κι άλλη μείωση από την Olympic Air!

Στον αντίποδα των παραπάνω εξελίξεων η Olympic Air ανακοίνωσε την Παρασκευή νέες τιμές εισιτηρίων από Χίο προς Αθήνα και αντίστρα στις τιμές των 41 ευρώ και 60 ευρώ αντίστοιχα (από Αθήνα). Οι προσφορές που ισχύουν για Χίο, Λήμνο, Σάμο και Μύκονο αφορούν σε εισιτήρια που θα κρατηθούν μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος της ιστοσελίδας olympicair.com από 14/11 έως 18/11 και θα αφορούν σε πτήσεις απλής μετάβασης που θα πραγματοποιηθούν από 5/12 2013 έως 29/3/2014. Μάλιστα στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνονται και οι τιμές των φόρων των αεροδρομίων. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ