16.7.2012 9:12

Ξεπούλησαν οι Χιώτες παραγωγοί

 
Μεγάλη απήχηση για μία ακόμη φορά είχε το «κίνημα της πατάτας» που αυτή τη φορά στήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου από τους Χιώτες παραγωγούς στη λεωφόρο Ενώσεως στο αεροδρόμιο, που πούλησαν τη ντόπια παραγωγή τους προς 8 ευρώ το σακί των 20 κιλών. 
Οι παραγωγοί εκφράζοντας την ικανοποίησή τους ανέφεραν στον «π» ότι είναι έτοιμοι στο επόμενο διάστημα να προχωρήσουν σε ανάλογες κινήσεις και με άλλα εκλεκτά προϊόντα της χιακής γης.
«Θέλουμε να πούμε στον κόσμο ότι μέσα από την κρίση όλοι πρέπει να ζήσουμε και οι παραγωγοί αλλά και οι καταναλωτές. Ξέρουμε ότι οι εποχές είναι δύσκολες και η φτώχια δημιουργεί άλλες ανάγκες. Και εμείς θα ρίξουμε τις τιμές και θα περιορίσουμε το κέρδος μας αλλά και η κοινωνία θα πρέπει να στηρίξει την τοπική παραγωγή γιατί και εμείς είμαστε στην ίδια κατηγορία με αυτούς», ανέφεραν οι ίδιοι. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ