20.10.2012 16:38

"Ξέμεινε' με βλάβη στην κύρια μηχανή το "Θεόφιλος"

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα 20/10/2012, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΘΕΟΦΙΛΟΣ», το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Εύδηλο Ικαρίας για Πειραιά, ότι ενώ βρισκόταν στην θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της Σύρου, υπέστη βλάβη η δεξιά κύρια μηχανή και πλέει με μειωμένη ταχύτητα χωρίς να αιτείται συνδρομή.
Το Ε/Γ-Ο/Γ «ΘΕΟΦΙΛΟΣ» κατέπλευσε στις 10:35 αυτοδύναμα στο λιμάνι του Πειραιά αντί της προγραμματισμένης 05:30, αποβιβάζοντας με ασφάλεια τους διακόσιους εξήντα έξι (266) επιβάτες. Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης, ενώ το προγραμματισμένο για σήμερα 20/10/2012 δρομολόγιο του πλοίου από Πειραιά, για Αγ. Κήρυκο - Καρλόβασι - Βαθύ - Χίο - Μυτιλήνη - Λήμνο - Καβάλα παρέμεινε ανεκτέλεστο. 
 

Δελτίο τύπου ΝΕL LINES  

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 20/10/2012 το πλοίο της εταιρείας μας Ε/Γ-Ο/Γ «ΘΕΟΦΙΛΟΣ», θα καταπλεύσει με καθυστέρηση στις 10.15 στον Πειραιά, λόγω δυσλειτουργίας δεξιάς κυρίας μηχανής. Ως εκ τούτου και έως την αποκατάσταση της δυσλειτουργίας το σημερινό 20/10/12 δρομολόγιο του πλοίου από Πειραιά - Αγ. Κήρυκος - Καρλόβασι - Βαθύ - Χίο - Μυτιλήνη - Λήμνο - Καβάλα και επιστροφή, θα παραμείνει ανεκτέλεστο. Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε με νέο δελτίο τύπου.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ